Μισό αιώνα στην παραγωγή και διάθεση του διαχρονικού πλέον ούζου Kaitatzis




Δοκιμασμένη στο χρόνο έχει γίνει συνώνυμη της αξιοπιστίας,της ποιότητας και της ιστορίας του ποτού που μυρίζει Ελλάδα!
Η εμπειρία δεύτερης γενιάς,σε συνάρτηση με την δυναμική δραστηριότητα που αναπτύσσει στο χώρο της παραγωγής και της εμπορίας ποτών,της επιτρέπουν συνεργασίες υψηλού κύρους με τα μεγαλύτερα brand name - ανά κατηγορία - στο χώρο.
Στο menu προϊόντων του τμήματος εμπορίας και παροχής υπηρεσιών της εταιρείας  Kaitatzis συγκαταλέγεται πλήρης κατάλογος από ετικέτες οίνου και ποτών,στην...αυθεντική τους ποιότητα. Διατίθενται με τιμές χονδρικής στους επαγγελματίες του χώρου εστίασης, αναψυχής,διασκέδασης...Προσφέροντάς τους επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες διανομής,αλλά και υποστηρικτικές παροχές για την ενδεδειγμένη ψύξη και διατήρηση των προϊόντων.
Η εταιρεία  Kaitatzis εφοδιάζει με ψύκτες νερού επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους,στη περιοχή του Κιάτου και τους τροφοδοτεί με το επώνυμο και πιστοποιημένο φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΗΡΕΙΑ» που αναβλύζει σε μια περιοχή ανέγγιχτη από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα
Για τα νοικοκυριά το άρτια οργανωμένο τμήμα delivery  παρέχει την δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης σε ώρες λειτουργίας του τμήματος λιανικής πώλησης.    
                          Συσκευασία δώρου,με οπτικό εντυπωσιασμό  by Kaitatzis
Οι συσκευασίες που προτείνουμε και από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, είναι σύγχρονες και συνήθως χρηστικές.
 Μπορείτε να επιλέξετε το επιχειρηματικό σας δώρο με τη σιγουριά της αυθεντικής ποιότητας που εγγυάται η εταιρεία  Kaitatzis
Η εταιρεία μας αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας στο θέμα του επιχειρηματικού ή εταιρικού δώρου κρασιών ή ποτών.

Δώστε μας την λίστα των πελατών, συνεργατών, φίλων κλπ, καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, μέσα στον χρόνο, να στείλετε δώρο... και ησυχάστε!
Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα...
Τηλεφωνήστε μας στο 27420 20600